Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og fortrolighedspolitik

Senest opdateret: September 2019

Læs venligst vores privatlivspolitik omhyggeligt, da denne beskriver, hvordan vi indsamler, anvender, deler, opbevarer og beskytter dine personlige informationer. Denne politik gælder for enhver hjemmeside og service der refererer til denne privatlivspolitik. I ethvert tilfælde, hvor du giver os dine personlige informationer, som beskrevet i afsnit 4 herunder, bekræfter du, at du er enig i den måde vi indsamler, anvender og opbevarer dine oplysninger (a) for at kunne opfylde vores kontraktlige forpligtelser, (b) baseret på vores legitime interesser ift. Behandling (dvs. til interne administrative formål eller til påvisning og/eller forebygning af kriminalitet) eller (c) baseret på dit samtykke, som du kan tilbagetrække til enhver tid som beskrevet i denne privatlivspolitik. Du har visse rettigheder i forhold til dine oplysninger, herunder retten til at protestere mod behandling baseret på legitime interesser, profilering (herunder brug af brugerdefinerede og sammenlignelige målgrupper) og direkte markedsføring. Du kan på ethvert tidspunkt udøve dine rettigheder ved at sende os en e-mail til compliance@awmnetwork.com. For yderligere information om vores behandling og dine rettigheder, læs venligst nedenfor.

1. Hvem er vi

Vores privatlivspolitik gælder for alle ydelser, der tilbydes af AWM Network ApS (et selskab beliggende i Danmark med CVR: 35805702, hvis registrerede adresse er Høffdingsvej 34, 2500 Valby, Danmark), og dets registrerede datterselskaber, men udelukker alle ansøgninger og services, der har en særskilt privatlivspolitik, der ikke indeholder denne fortrolighedspolitik.

AWM Network ApS kontrollerer de indsamlede data, når du interagerer med www.greenmatch.dk.

Med henblik på den generelle databeskyttelsesforordning ("GDPR") er AWM Network ApS dataansvarlig i forhold til dine data.

For yderligere information om vores privatlivspolitik og/eller behandling af data omhandlende dig eller i tilfælde af du har spørgsmål om dine rettigheder i henhold til lokal lovgivning, hvordan du opdaterer dine optegnelser, eller hvordan du får adgang til de oplysninger, vi har om dig, bedes du kontakte os:

Kontaktinformation:

  • Data Protection Officer
  • AWM Network
  • Høffdingsvej 34
  • 2500 Valby
  • Denmark

Online:

2. Om vores website

Vores side forbinder brugere, der er interesserede i at købe et produkt eller en service (“Produkt”), hos relevante udbydere (“Samarbejdspartnere”), som kan tilbyde et eller flere tilbud på det valgte produkt eller den valgte service.

3. Hvordan vi indsamler information

I det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, indsamler vi information om dig, når:

  • du udfylder vores kontakt- eller ansøgningsformular; dette kan inkludere dit navn, din adresse, din e-mail, dit telefonnummer, dit postnummer og information om dine ønsker eller krav til produkter
  • du kontakter os via telefon, fax, SMS, e-mail eller post
  • du kontakter os via andre kanaler som sociale medier
  • du skriver dig op til at modtage vores nyhedsbrev

Vi behandler også personoplysninger indhentet fra offentlige databaser for at validere og opdatere information.

Vi samler endvidere information fra dine enheder (mobilenheder inkluderet), som du bruger til at besøge vores hjemmeside (eksempelvis kan vi indsamle enhedens identifikationsnummer og type, lokations- og forbindelsesinformation som statistikker over sidevisninger, trafik fra og til siden, refererende URL, reklamedata, din IP-adresse, browserhistorik samt weblog information). Dette kan vi gøre ved brug af cookies eller lignende teknologier som beskrevet i sektion 9 nedenfor.

4. Hvordan vi bruger dine personlige oplysninger

Vi bruger dine personlige data (som beskrevet ovenfor) på følgende måder:

For at bekræfte dine oplysninger eller krav

Vi vil muligvis kontakte dig via SMS, e-mail eller telefonisk for at bekræfte detaljer eller krav til produktet. Vil vil muligvis også kontakte dig for at spørge ind til din oplevelse ved brugen af vores side eller service og til oplevelsen med vores samarbejdspartnere, som vi satte dig i forbindelse med.

For at forbinde dig med relevante samarbejdspartnere

Når du registrerer dig på vores hjemmeside, videresender vi din anmodning til en eller flere samarbejdspartnere. Efter at have udfyldt kontakt- og ansøgningsformularen vil du modtage en bekræftelsesmail fra os med informationer om, hvilke samarbejdspartnere der har modtaget dine oplysninger, og derefter lovligt kan kontakte dig. Disse samarbejdspartnere er derefter dataansvarlige for dine personlige data, og ønsker du indsigt i, hvordan disse samarbejdspartnere behandler din personlige data, læs venligst deres cookie- og privatlivspolitik. De kan kontakte dig via telefon, besked/SMS eller e-mail.

Bemærk, at nogle af vores samarbejdspartnere gør brug af lokale serviceudbydere (underleverandører) til at udføre specifikke tjenester i dit område. I disse tilfælde bliver både leverandør og underleverandør dataansvarlig for dine data med det formål at levere tjenesten.

Før vi videresender din anmodning til eventuelle samarbejdspartnere, kan vores service indebære automatiseret beslutningstagning. Lejlighedsvis kan vi automatisk vurdere dine produktkrav og videresende din anmodning til samarbejdspartnere, der gerne vil modtage anmodninger på det tidspunkt, hvor din anmodning er foretaget. Du har ret til at modsige dig den automatiske vurdering, dette gøres ved at sende os en e-mail på compliance@awmnetwork.com.

Lejlighedsvis deler vi også IP-adresser med samarbejdspartnere for at gøre det muligt at verificere, at anmodningen kommer fra et bestemt land.

For at sende dig e-mails om lignende produkter eller services - Men kun, hvis du ikke har fravalgt sådanne e-mails

Når du anvender vores hjemmeside, vil vi gerne kontakte dig via e-mail, besked/SMS eller telefonisk angående produkter eller services lignende det, du har vist interesse i, og som vi vurderer, du vil kunne lide. Du kan altid fravælge disse e-mails, og vi kontakter dig ikke fremover.

Til at sende email marketing materiale fra Greenmatch - hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig til at modtage Greenmatch nyhedsbrev, modtager du guides, informationer, rådgivning, tilbud og nyheder indenfor energiløsninger  og husrenovering. Du kan enhver tid trække dit samtykke tilbage via en link i bunden af alle emails eller ved at sende en email til compliance@awmnetwork.com med overskriften “UNSUBSCRIBE”.

For at oprette brugerdefinerede/lignende målgrupper

Vi samarbejder med Facebook, Google og andre platforme (“Platforme”) for at målrette reklamer til dig fra andre tilbud, eller til at oprette lignende eller brugerdefinerede målgrupper. Din data er aggregeret og pseudonymiseret, og du kan altid gøre indsigelse ved at kontakte os på compliance@awmnetwork.com.

For at samarbejde med leverandører

Vi samarbejder med en række leverandører, som bearbejder data på vores vegne. Disse inkluderer leverandører af online opbevaring af filer og e-mail service. Vi har de fornødne aftaler med disse leverandører for at sikre os korrekt beskyttelse og fortrolighed omkring opbevaring af data.

Profilering

Vi kan analysere din personlige information for at opstille individuelle profiler, som også inkluderer indsamling og statistisk analyse af valgte data. Individuel profilering bruges til at forudse fremtidige interesser og give dig målrettede tilbud, som er relevante og interessante for dig. Profilering er baseret på data, du har givet os gennem kontaktformularen og på din adfærd, når du browser på internettet (såfremt du har givet samtykke). Du har ret til at modsige dig profilering ved at sende os en mail på compliance@awmnetwork.com.

5. Overførsel af dine data

Personfølsomme oplysninger er i den Europæiske Union beskyttet af databeskyttelsesloven, men andre lande beskytter ikke nødvendigvis dine personlige informationer på samme måde.

Vores hjemmeside og nogle af vores services, eller dele af dem, kan også være beliggende i USA eller andetsteds udenfor det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) (hvilket betyder alle europæiske lande inkl. Norge, Island og Liechtenstein). Dette betyder, at vi må overføre personlige informationer om dig modtaget via hjemmesiden, kontaktformularen eller samarbejdspartnere uden for EØS til USA eller andre områder uden for EØS. Når du sender os en e-mail, vil denne også blive gemt på vores mailservere, som er beliggende i USA.

Vi kan anvende hjemmesideudbydere beliggende udenfor EØS for at hjælpe os med driften af vores hjemmeside, applikationer og services (f.eks. udbydere, der hjælper os med reklame- og annonceringsservices). Det betyder, at vi kan overføre dine informationer til eksterne serviceudbydere uden for EØS med det formål at skabe målrettede applikationer, annoncer og services til dig.

Vi gør os umage for at sikre os, at når dine informationer overføres uden for EØS af vores hosting- og serviceudbydere, så tages passende foranstaltninger for at beskytte informationen i overenskomst med den gældende databeskyttelseslov. Sådanne overførsler foretages i overensstemmelse med kravene i Forordning (EU) 2016/679 (Generelle Databeskyttelsesforskrifter eller GDPR), og kan baseres på brugen af ​​Europa-Kommissionens standard modelklausuler for overførsel af personoplysninger uden for EØS.

Ved at bruge vores hjemmeside, produkter eller tjenester eller ved at interagere med os på de måder, der er beskrevet i denne fortrolighedserklæring, giver du samtykke til overførsel af dine oplysninger uden for EØS under de omstændigheder, der er angivet i denne fortrolighedserklæring. Hvis du ikke ønsker, at dine personoplysninger skal overføres uden for EØS, bør du ikke bruge vores hjemmeside, programmer eller tjenester.

6. Opbevaring af dine data

Vi har en dataopbevaringspolitik, som omhandler, hvor længe vi opbevarer data.

Vi opbevarer kun data, så længe det anses for nødvendigt for at kunne opfylde de(t) formål, det blev anvendt til i første omgang.

7. Juridisk grundlag for behandling

Denne sektion uddyber (som beskrevet ovenfor), hvordan vi anvender dine data. Under databeskyttelsesloven skal dataansvarlige, der håndterer data, have et validt, juridisk grundlag for hver gang indsamlet data bearbejdes. Denne sektion uddyber vores juridiske grundlag for hver aktivitet i forbindelse med bearbejdning af data.

Juridiske grunde

Aktivitet Lovligt grundlag under GDPR Dine rettigheder

At sætte dig i kontakt med vores samarbejdspartnere

Legitime interesser

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling baseret på legitime interesser

Brug og deling af IP-adresser

Legitime interesser

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling baseret på legitime interesser

At sende dig e-mail om lignende produkter

Legitime interesser

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling baseret på legitime interesser

At send Greenmatch nyhedsbrev

Samtykke

Du kan trække dit samtykke tilbage, som forklaret ovenover.

Modtage data fra serviceudbydere

Legitime interesser

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling baseret på legitime interesser

At oprette brugerdefinerede og sammenlignelige målgrupper

Legitime interesser

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling baseret på legitime interesser

Automatiseret beslutningstagning og profilering

Legitime interesser

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling baseret på legitime interesser

Håndtering af personoplysninger med formål at overholde lovgivning bestemt jf. Regnskabsloven

Legitime interesser

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandling baseret på legitime interesser

 

8. Dine oplysninger og rettigheder

Hvis du er bosat i EØS-området, eller i en anden jurisdiktion med tilsvarende databeskyttelseslove, har du under visse omstændigheder følgende rettigheder:

  • retten til at blive oplyst om hvordan vi har adgang til samt anvender dine personlige oplysninger;
  • retten til at ændre, slette eller give restriktioner i behandling af dine personlige oplysninger;
  • retten til at gøre indsigelse mod behandling af dine personlige oplysninger (f.eks. til markedsføringsformål);
  • retten til at få enhver information, du giver os, sendt automatisk til dig eller en anden virksomhed i et almindeligt, struktureret og læseligt computerformat eller sendt direkte til en ekstern enhed, hvis teknisk muligt (“data portability”)
  • retten til at tilbagekalde samtykke med forbehold for juridiske eller kontraktmæssige begrænsninger, i de tilfælde hvor behandling af dine oplysninger er baseret på dit samtykke;
  • retten til at gøre indsigelse mod beslutninger baseret på automatisk behandling af dine personoplysninger, inklusiv profilering; og
  • retten til at indgive klage til den tilsynsmyndighed, der er ansvarlig for databeskyttelsesforhold (i Danmark, Datatilsynet).

Er de oplysninger om dig, som vi er i besiddelse af, ukorrekte eller er der nogle ændringer, må du meget gerne lade os vide dette, så vi kan opdatere dine personlige oplysninger.

Hvis du tilbagetrækker dit samtykke til, at vi kan bruge dine personlige oplysninger jf. formål i vores privatlivspolitik, kan vi i nogle tilfælde ikke være i stand til at give dig fuld adgang til eller dele af vores hjemmesider og services.

Vi beholder dine personlige oplysninger, så længe vi har en forretningsrelation, og bagefter så længe det er nødvendigt og relevant ift. legitime forretningsformål jf. AWM Network Data Retention Policy, eller så længe det er tilladt i henhold til gældende love og regler. Når vi ikke længere behøver dine personlige oplysninger, vil vi skille os af med disse på en sikker måde (uden at give besked til dig herom).

9. Cookies

Cookies er små tekstfiler, som overføres fra vores hjemmesider, programmer eller tjenester og gemmes på din enhed. Vi bruger cookies for at hjælpe dig med at give dig en personlig service og hjælpe med at gøre vores websteder og tjenester bedre for dig.

Vores cookies kan være sessions cookies (midlertidige cookies, der identificerer og sporer brugere på vores websites, programmer eller tjenester, der slettes, når du lukker din browser eller forlader din session i programmet eller tjenesten) eller vedvarende cookies (cookies, der aktiverer vores websites, applikationer eller tjenester til at "huske" hvem du er og huske dine præferencer på vores hjemmeside, programmer eller tjenester, og som vil forblive på din computer eller enhed, når du lukker din browser eller forlader din session i programmet eller tjenesten).

Vi anvender forskellige typer cookies:

Strengt nødvendige cookies

Disse cookies er nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere og kan ikke slukkes i vores systemer. De er sat som svar på handlinger foretaget af brugeren på hjemmesiden og er forpligtet til at identificere uregelmæssig adfærd på stedet, forhindre svigagtig aktivitet og forbedre sikkerheden.

Du kan indstille din browser til at blokere eller advare om disse cookies, men nogle dele af hjemmesiden vil muligvis ikke fungere korrekt. Disse cookies gemmer ikke personligt identificerbare oplysninger.

Performancecookies og analyseteknologier

Disse cookies indsamler oplysninger om, hvordan besøgende og brugere anvender vores hjemmeside, programmer og tjenester, f.eks. hvilke funktioner besøgende oftest bruger, og hvis de får fejlmeddelelser fra områder af hjemmesiden, programmerne eller tjenesterne. Disse cookies samler ikke oplysninger, der identificerer en besøgende eller bruger. Alle oplysninger, som disse cookies indsamler, er aggregerede og derfor anonyme. Vi bruger kun disse cookies til at forbedre, hvordan vores hjemmeside, programmer og tjenester fungerer.

Vi bruger tredjeparter såsom Google Analytics til dette formål. For yderligere information henvises du til deres privatlivspolitik: https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=ZZ

Vi benytter endvidere Hotjar, som er en service, der hjælper os med bedre at forstå vores brugeres oplevelse (eksempelvis hvor meget tid de bruger på hvilke sider, hvilke links de vælger at klikke på, hvad de kan lide, og hvad de ikke kan lide osv.) og derved bidrager til, at vi kan opretholde og udvikle vores service med brugernes feedback. Hotjar bruger cookies og andre teknologier til at indsamle data om vores brugeres adfærd og deres enheder (primært enheders IP-adresse (kun oplageret anonymiseret), enhedens skærmstørrelse, enhedstype (unikke enhedsidentifikatorer), browserinformation, geografisk lokation (kun nation), foretrukne sprog brugt til at vise vores hjemmeside). Hotjar gemmer disse data i en pseudonumiseret brugerprofil. Hverken Hotjar eller vi vil nogensinde bruge denne information til at identificere individuelle brugere eller til at matche den med yderligere data fra en individuel bruger. For yderligere information, se venligst Hotjars egen privatlivspolitik: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy

Du kan fravælge oprettelse af brugerprofil, Hotjars oplagring af data om din brug af vores side og Hotjars brug af sporing af cookies på: https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out

Funktionalitetscookies

Disse cookies giver vores hjemmeside, programmer og tjenester mulighed for at huske valg, du træffer (f.eks. dit brugernavn, sprog eller den region du er i) og herigennem give forbedrede og mere personlige funktioner. Disse cookies kan også bruges til at huske ændringer, du har foretaget, som tekststørrelse, skrifttyper og andre dele af hjemmesiden, som du kan tilpasse. De kan også bruges til at levere tjenester, du har bedt om. Oplysningerne, som disse cookies indsamler, kan anonymiseres, og de kan ikke spore din aktivitet på andre hjemmesider.

Målretnings- eller annonceringscookies

Disse cookies bruges til at levere annoncer, der er relevante for dig og dine interesser. De bruges også til at begrænse antallet af gange, du ser en annonce, samt hjælpe med at måle effektiviteten af ​​reklamekampagnen. De er normalt placeret ved at reklamere med hjemmesiders tilladelse. De husker, at du har besøgt en hjemmeside, og disse oplysninger deles med andre organisationer som annoncører. Ofte målrettes eller annonceres cookies sammen med webstedets funktionalitet, der leveres af den anden organisation.

For yderligere informationer om, hvordan disse netværk behandler dine personoplysninger, læs venligst deres respektive privatlivspolitikker. Du kan også ændre dine cookieindstillinger i bunden af denne side og automatisk fravælge målretnings- eller annonceringscookies.

Facebook Advertising: https://www.facebook.com/privacy/explanation eller besøg https://www.facebook.com/help/610457675797481/?helpref=hc_fnav for at se, hvordan din data bruges til annoncering på Facebook.

Google Ads: https://policies.google.com/privacy?hl=en-GB eller besøg https://adssettings.google.com/authenticated for at indstille personlig målretning af annoncer på andre hjemmesider og apps, der bruger Google Ads.

Bing Ads: https://privacy.microsoft.com/da-dk/privacystatement

LinkedIn Ads: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Kenshoo: https://kenshoo.com/privacy-policy/

Taboolahttps://policies.taboola.com/en/privacy-policy/

Web beacons og parameter tracking

Vi bruger også cookies og lignende software kaldet web beacons til at tælle brugere, der har besøgt vores hjemmeside efter at have klikket videre fra en af vores annoncer på en anden hjemmeside eller i e-mails og indsamler oplysninger om købte produkter eller tjenester. Disse web beacons indsamler begrænsede oplysninger, som ikke identificerer bestemte personer.

Det er ikke muligt at nægte brugen af web beacons, men fordi de bruges sammen med cookies, kan du deaktivere dem ved at indstille din browser til at begrænse eller blokere cookies.

Tredjemands website widgets

Vi gør brug af tredjemands anmeldelsesudbyder, Trustpilot, til at modtage og offentliggøre anmeldelser om vores tjenester. Foretager du anmeldelser af vores hjemmeside, vil dette blive offentliggjort på www.trustpilot.com og kan også blive offentliggjort på vores hjemmeside samt i Googles søgeresultater. For mere information henvises du til Trustpilots persondatapolitik: https://legal.trustpilot.com/end-user-privacy-terms.

IP-adresser og trafikdata

Vi registrerer trafikdata, der automatisk gemmes af vores servere, f.eks. din Internet Protokol (IP) adresse, enhedsinformation, den hjemmeside, du besøgte før vores hjemmeside og den hjemmeside, du besøger, efter at have forladt vores hjemmeside. Vi indsamler også nogle hjemmeside-, applikations- og service statistikker om besøgende, søgehits og sidevisninger. Vi er ikke i stand til at identificere det enkelte individ fra trafikdata eller hjemmesidestatistik.

Sådan deaktiveres cookies

Du kan muligvis konfigurere din browser eller vores hjemmeside, ansøgningsformular eller tjeneste til at begrænse eller blokere alle cookies, hvis du ønsker dette. Vær opmærksom på, at hvis du deaktiverer cookies, så kan dette have en indvirkning på din brug af (dele af) vores hjemmeside, ansøgningsformular og tjeneste. For yderligere information omkring cookies og hvordan du deaktiverer dem i din browser:

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/en-GB/internet-explorer/delete-manage-cookies

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en

Safari: http://help.apple.com/safari/mac/8.0/#/sfri11471

10. For yderligere information

Ønsker du mere information om vores Privatlivspolitik eller sidder du med spørgsmål om f.eks. behandlingen af din personlige data eller hvilke rettigheder du har ift. din personlig data, så er du mere end velkommen til at kontakte os ud fra følgende kontaktoplysninger:

Adresse:

Data Protection Officer

AWM Network ApS

Høffdingsvej 34

2500 Valby

Danmark

E-mail:

compliance@awmnetwork.com